Ik zoek een gastouder

Selecteer hieronder de provicie waarin je wilt zoeken.

Selecteer een provincie

Anne van den Ancker

Gastouder Anne van den Ancker

Gastouderlocatie

Ik woon in Borne in de kindvriendelijke wijk ‘De Stroom Esch’.  Hier vang ik BSO kinderen op. In de woonkamer is voldoende ruimte om te spelen. Achter het huis hebben we een grote omheinde tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, fietsen en voetballen. We gaan vaak ook even op zoek naar een van de vele speeltuintjes in de wijk. Of we lopen een rondje om de vijver waar we eendjes kunnen voeren.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

De visie en het enthousiasme van Anja spreekt erg aan. De manier waarop ze naar kinderen kijkt en uit elk kind het beste wil halen geeft mij de energie om dat ook te doen. Ik heb erg veel zin om voor KoeKoeK te werken en gebruik te kunnen maken van de Coole Kids Box!


Activiteiten

Ik ga vaak met de kinderen op pad. We lopen een rondje om de vijver, zoeken een leuke speeltuin op of gaan een bezoekje brengen aan de dieren. Thuis is er genoeg ruitme om te spelen of lekker te dansen. Voorlezen of knutselen doen we ook regelmatig. De kinderen mogen altijd zelf kiezen waar ze zin in hebben.


Waarom gastouder?

Ik elke dag geniet van alle kinderen die komen. Je ziet de kinderen opgroeien van kleuter tot puber. Het is zo fijn om te zien dat kinderen met plezier hier komen om met hun vrienden te spelen. Spelenderwijs wat aan te leren en enthousiast weer naar huis gaan.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag de BSO uren. De tijden zijn in overleg.


Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.