Ik zoek een gastouder

Selecteer hieronder de provicie waarin je wilt zoeken.

Selecteer een provincie

Claudia Herrewijn

Gastouder Claudia Herrewijn

Gastouderlocatie

Wij wonen in een rijtjeswoning met een tuin vol kinderspeelgoed. Ook binnen is er voldoende speelgelegenheid en speelgoed…Wij zijn een gezin met Vader Marco, Moeder (ik) Claudia en twee dochters. De oudste is Tara en daarna komt Zoë. Ook hebben we een hond… Kira is onze lieve Hollandse Herder. Ze is lief voor iedereen, maar ik heb wel strikte regels voor hond en kind! Dan hebben we buiten ook nog Woezel en Pip zitten dat zijn de konijnen. Een hangoor en een teddy. Als het droog weer is lopen deze ook gezellig bij ons in de achtertuin dat is toch gezellig? Bij ons in de buurt zijn diverse speeltuintjes en een voetbalveldje en de basisschool zit ook nog in de buurt. Kortom wij kunnen alle kanten op vanuit ons huis.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Dit kwam zomaar op mijn pad en ik zie uit naar een prettige samenwerking.


Activiteiten

Alles wat je kan bedenken om het kind naar de zin te maken. Ik ben vooral voorstander om de kinderen ook kind te laten zijn. Ze moeten later al zo veel. Vooral lekker naar buiten gaan en spelen. Knutselen daar houd ik ook zeker van en de kinderen ook. Verder spelletjes, lezen, dansen, zingen, noem maar op. Ik kijk naar het kind wat en wat hij/zij wil en naar de gebeurtenissen van de dag/week/seizoen. Daar speel ik ook op in. Rust, Regelmaat en Reinheid vind ik zeer belangrijk.


Waarom gastouder?

Ik ben gastouder geworden, omdat het altijd zo gezellig is met die kleine kinderen. Nooit een dag hetzelfde.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Maandag, Dinsdag en/of de Donderdag. De tijden zijn vanaf 7:30 t/m 17:30. Ik ben zeker ook flexibel dus in overleg kan er nog heel veel!


Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.