MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Corryette Soepenberg

Gastouderlocatie

Ik ben Corryette Soepenberg-Verbeek, 32 jaar oud en woonachtig in een 2 onder 1 kap aan de Tureluur  te Ommen. Ik heb samen met mijn man 3 kinderen (zoon 5, dochter 3 en een dochter van 1 jaar). Wij wonen hier nu zo’n 7 jaar en ben nu 5 jaar gastouder in ons huis. We hebben een mooie ruime tuin waar volop in gespeeld kan worden.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik ben sinds 2018 aangesloten bij GOB Koekoek omdat een gastoudergezin zich liet overschrijven naar GOB KoeKoeK. Zij gaven aan hier een beter gevoel bij te hebben. Sindsdien werken we samen. De samenwerking met KoeKoeK verloopt gemoedelijk en ik kan er met al mijn vragen en wensen terecht.


Activiteiten

Mijn visie is vooral: “Voel je thuis” en “Niks moet, niksen mag”.

Activiteiten die ik met de kinderen onderneem zijn thema gerelateerd. Het thema kan te maken hebben met het seizoen, feestdagen, verjaardagen of actuele gebeurtenissen van de dag. Ook bezoeken we geregeld de boerderij om daar bij de dieren te kijken. We kunnen ons ook gewoon uitleven in de grote tuin met o.a. skelters / traptractors.

Maar ook bezoeken we het park (tegenover ons huis) daar lopen we langs de vijvers, voeren we eendjes, zoeken we paddenstoelen, rennen/spelen we of doen we een potje voetbal op het grasveld.

Maar gewoon in en om ons huis kunnen we ons zelf ook goed vermaken. Soms is het gewoon genoeg om met elkaar gezellig te spelen en dan niks te hoeven maar vooral veel te mogen. In de tuin kunnen de kinderen in het speelhuisje spelen, met de loopauto’s racen, op de glijbaan of lekker schommelen in de wind. Binnen is er genoeg ruimte om fijn te spelen, samen maar ook gewoon even alleen met bijv. blokken, poppen, autootjes/tractors enz.


Waarom gastouder?

Het is erg mooi om kinderen te zien ontwikkelen en te zien genieten. Daarnaast is het ideaal om je eigen kinderen groot te zien worden terwijl je ook aan het werk bent. Voor ons bracht dat een stukje rust mee in ons privéleven. De keuze om te stoppen in de zorg was dan ook snel gemaakt.  Vanaf dat moment is er bij ons in huis altijd wat te beleven, van elke dag maken we nu een feestje. Ook onze eigen kinderen genieten van de aanwezigheid van de kinderen die bij ons komen. We zijn er heel flexibel in geworden. We hebben wel de bewuste keuze gemaakt om de woensdagen niet te werken, zodat we op deze dag quality time hebben met ons gezin.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Maandag: 7:00u t/m 18:00u

Dinsdag: 7:00u t/m 18:00u

Woensdag: vrij

Donderdag: 7:00u t/m 18:00u

Vrijdag: 7:00u t/m 15:00u

© 2023 | Webdesign Kuipers Design