Ik zoek een gastouder

Selecteer hieronder de provicie waarin je wilt zoeken.

Selecteer een provincie

Hilje van Zaanen

Gastouder Hilje van Zaanen

Gastouderlocatie

Ik woon met mijn gezin aan de rand van de wijk Noetsele, in Nijverdal. Landelijk gelegen, maar toch goed bereikbaar. Ons huis heeft een ruime, afgeschermde tuin, met uitzicht over de weilanden en het bos. We zijn vaak buiten te vinden. Ook binnen is er voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen. Er zijn meerdere slaapkamers, zodat kinderen apart kunnen slapen.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik ben als gastouder aangesloten bij gob KoeKoeK omdat de manier van benaderen mij erg aanspreekt. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de vraagouders en de gastouder. De themaboxen worden door Anja zelf beheerd en de gastouders worden goed begeleid. In vergelijking met andere gastouderbureaus is het bemiddelingstarief van KoeKoeK laag.


Activiteiten

Ik vind het leuk om de volgende activiteiten met de kinderen te doen: Ieder kind is anders. Ik vind het belangrijk om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Ik lees elke dag voor, we zingen, maken muziek en dansen, doen spelletjes, maken werkjes en gaan buiten spelen of wandelen. Er is volop speelgoed en ontwikkelingsmateriaal aanwezig voor kinderen van 0-12 jaar.


Waarom gastouder?

Ik ben gastouder geworden, omdat je als gastouder, op een ontspannen manier, veel tijd en aandacht aan de kinderen kunt besteden. Hierbij kan ik gebruik maken van de vaardigheden die ik tijdens mijn werkzaamheden in het onderwijs en de kinderopvang heb ontwikkeld.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Ik ben in overleg beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Nieuwsgierig geworden? Ik maak graag tijd voor u.


Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.