MENU

Ik zoek een gastouder

Selecteer hieronder de provicie waarin je wilt zoeken.

Selecteer een provincie

Ilse Braamhaar

Gastouderlocatie

Ik ben Ilse ( 37 jaar ) en woon samen met mijn dochter (7) en hond in de wijk ’n Oal’n Diek. Onze woning is volledig ingericht voor kinderen en er is een ruime tuin waarin lekker gespeeld kan worden. Ook hebben we in de tuin wat bakken waarin we samen groentes kweken. Vlakbij huis zijn leuke speeltuintjes en een voetbalveldje. Hier zijn we dan ook regelmatig te vinden.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Het is erg fijn dat je met alles bij ze terecht kunt. De korte lijntjes zijn erg fijn. De samenwerking verloopt goed.


Activiteiten

In mijn opvang vind ik het erg belangrijk dat kinderen zich hier thuis voelen. We ondernemen leuke activiteiten zoals (buiten) spelen, knutselen, puzzelen, lezen, dans en muziek, spelletjes spelen of bijvoorbeeld naar het bos of naar de kinderboerderij gaan. Ik werk met het VVE programma Kiki die spelenderwijs bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen.

Ook vind ik het belangrijk dat kinderen leren zelfstandig en vrij te spelen. Door onder andere gebruik te maken van ‘open ended speelgoed’ zoals een Wobbel of houten speelgoed van onder andere Grimm’s wordt de creativiteit en vindingrijkheid van de kinderen gestimuleerd. Bij een regenachtige dag kruipen we natuurlijk ook weleens samen op de bank om lekker tv te kijken. Koken en bakken is een van mijn hobby’s, dit doe ik dan ook graag met de kinderen.

Ik houd de ontwikkeling van de kinderen goed in de gaten. Bij de dingen die ze (nog) niet zelf kunnen, ondersteun ik ze, maar ik vind het ook belangrijk om aandacht te schenken aan de dingen waar ze goed in zijn zodat ze zich op die gebieden nog verder kunnen ontwikkelen. Elk kind mag alles op zijn eigen tempo ontdekken en leren. Verder zijn rust, ritme en regelmaat belangrijk, eten we hier doorgaans gezond, vind ik een goed en open en eerlijk contact met de ouders belangrijk en hebben we natuurlijk vooral veel plezier!


Waarom gastouder?

Ik wil graag iets bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Ze zien opgroeien en zien groeien is erg mooi.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 07.00u- 17.30u. Opvang buiten deze tijden kan in overleg. Ik verzorg opvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en oudere BSO kinderen in overleg.

© 2022 | Webdesign Kuipers Design