Ik zoek een gastouder

Selecteer hieronder de provicie waarin je wilt zoeken.

Selecteer een provincie
Selecteer een gemeente

Jannie Bos

Gastouder Jannie Bos

Gastouderlocatie

Ik woon in Stedum in een vrijstaande woning met een riante tuin. Ik heb 2 kinderen die al het huis uit zijn en ben ondertussen oma geworden. De kinderen kunnen lekker buiten spelen en kiezen of ze op het gras willen spelen of lekker rond willen fietsen. Alles is mogelijk. Ook binnen is er genoeg speelruimte.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

De visie van KoeKoeK sluit erg goed bij mij aan. Veiligheid, plezier en aandacht voor de behoeftes van de kinderen, daar draait het allemaal om.


Activiteiten

Bij mij mogen kinderen lekker kind zijn en hun gang gaan. Maar ook samen gezellige activiteiten doen, zowel binnen als buiten. Niks moet en heel veel mag.


Waarom gastouder?

Ik vind het erg leuk om samen activiteiten te doen met de kinderen. Daarnaast stimuleer ik ze graag bij hun ontwikkeling. Ze mogen lekker kind zijn en dat wil ik ze graag bieden!


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Van maandag tot en met vrijdag mogen kinderen van 0-11 hier komen spelen. De tijden en flexibiliteit gaan in overleg. Er is veel mogelijk!


Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.