MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Michelle Bleijenberg

Gastouderlocatie

Hoi, Ik ben Michelle. Ik ben getrouwd met Niek en wij hebben 2 zoontjes Levi (2019) & Rafaël (2023). Ook hebben we nog 2 katten Lily & Mexx, al zullen jullie die twee niet veel zien, want zij gaan het liefst lekker een rustig plekje opzoeken.
Wij wonen sinds 2015 op de grens van Nijverdal/Hellendoorn, met een ruime tuin om ons het hele jaar door lekker te kunnen vermaken en binnen vindt de opvang gewoon in de woonkamer plaats en heb ik een slaapkamer voor de opvang boven.
Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak hier voelen: ‘een tweede thuis’ en zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen, hierbij zal ik ze ondersteunen. Wat ik ook erg belangrijk vind: is dat ze lekker kind mogen zijn. Vanaf 4 jaar als ze naar school gaan moeten ze al zoveel. Mijn doel is om (vaak) 4 mooie jaren te hebben, tot ze toe zijn aan de basisschool en we helaas afscheid moeten nemen. Uiteraard naast dat de kinderen zich hier prettig moeten voelen, vind ik goed contact en openheid met en naar de ouders toe ook erg belangrijk! Wij willen namelijk beide hetzelfde voor jullie kind(eren).


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik hoorde van dit gastouderbureau van anderen, met goede ervaringen.
Ik wil graag wat uitbreiden en mijn opvang meer bekendheid geven.
Wat ik zo hoor is het een fijn bureau en ik kijk uit naar een prettige samenwerking!

 


Activiteiten

Veel buiten spelen, het hele jaar door als het weer het toe laat.. Knutselen, boekjes lezen, liedjes zingen (ook al is dit soms bij een favoriet liedje een aantal keer achter elkaar, ‘Nog een keer!’), muziek aan zetten om dansjes mee te doen, maar ook lekker spelen en daar is ook voldoende tijd voor op de dag.


Waarom gastouder?

Toen ik in 2013 mijn diploma Pedagogisch Medewerker had behaald, waren er weinig banen in de Kinderopvang op dat moment. Zo ben ik als gastouder begonnen, eerst bij een paar gezinnen thuis en toen wij hier kwamen te wonen ben ik mijn gastouderopvang thuis opgestart. Het leek mij erg leuk meerdere kindjes tegelijk te kunnen opvangen. En na al die jaren bevalt dit nog steeds!


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Maandag, Woensdag en Donderdag van 7uur t/m 17:30uur.
Mocht u een keertje extra opvang nodig hebben kunnen we altijd samen kijken naar de mogelijkheden.

© 2023 | Webdesign Kuipers Design