Ik zoek een gastouder

Selecteer hieronder de provicie waarin je wilt zoeken.

Selecteer een provincie

Nicole van der Kolk

Gastouder Nicole van der Kolk

Gastouderlocatie

Ik woon samen met mijn man Maarten van der Kolk en onze 2 prachtige dochters Demi en Ize aan de H.W. Bentinckstraat in het mooie plaatsje Diepenheim. We wonen in een kindvriendelijke buurt vlakbij een speeltuin en de basisschool. 1 juni 2015 ben ik gestart met Gastouderopvang Stedeke kids bij ons aan huis. Gastouderopvang Stedeke Kids is voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik sta achter de visie van GOB Koekoek. Ik vind dat een kind lekker een kind moet blijven. Dat kinderen genieten van het spelen, zichzelf in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen, dat ze zich veilig bij mij voelen, maar ook dat ze duidelijkheid en structuur krijgen.


Activiteiten

Samen met de kindjes te knutselen, spelen (buiten en binnen), liedjes zingen, boekjes lezen, op zoek te gaan naar avontuur en om activiteiten met ze doen.


Waarom gastouder?

Ik ben 7 jaar werkzaam geweest bij Stichting Kinderopvang West-Twente als pedagogisch medewerkster en ik vond dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Kinderen zijn mijn passie! Ik vind het ontzettend leuk om met ze te werken en om te zien hoe ieder kind zich ontwikkeld op zijn/haar eigen manier.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Dinsdag, woensdag en donderdag. Deze dagen werk ik van 7:00 tot 18:00 uur


Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.