MENU
Menu

Plannen…..

Plannen….

Afgelopen donderdag had ik twee koppelingsgesprekken in Ommen. Tussendoor had ik een lange pauze en dacht ik bij mijzelf, ik ga alvast even naar de supermarkt, hoeft dat vanmiddag niet meer en drink ik daarna even ergens een kopje thee en kan ik aan het werk gaan. Alles in de tas en op naar Ommen.

In de supermarkt kwam ik direct een vraagouder tegen en raakten we gezellig aan de klets. Zij waren net naar zwemles geweest met de kleine. Zij gingen nu ook bewust op boodschap, want het waren nog de laatste dagen voordat zij zou bevallen van de 2e. Zij vertelde trots dat alles geregeld was, voor als de bevalling er aan kon. Overdag staat de telefoon aan van de gastouder en staat alles paraat om de oudste op te vangen. De nachten kon de familie paraat staan. Ze was erg blij dat alles zo goed geregeld werd binnen het gastouderbureau en dat de gastouder ook meedacht en de steun kan bieden.

Wat voelde ik mij trots. Wat een mooi compliment en wat fijn dat onze gastouders meedenken met de ouders. Natuurlijk verwachten wij dit, maar het is ook fijn om te horen, dat het ook echt gebeurt!

Tja en mijn planning? Dat ging allemaal niet meer lukken. De lunch werd een snel broodje in de auto, maar dat maakte helemaal niks meer uit!

Dus bij deze. Dank je wel lieve gastouders dat jullie er zijn voor de ouders!

© 2024 | Webdesign Kuipers Design