MENU
Menu

Gastouder worden Enschede

Wil je gastouder worden in Enschede? Goed nieuws! Ons gastouderbureau is altijd op zoek naar nieuwe gastouders in de provincie Overijssel. Wij zijn op zoek naar gastouders in Enschede en omstreken die het leuk vinden zorg te dragen voor de dagelijkse verzorging, begeleiding en opvoeding van kinderen. Werken als gastouder is uiteraard het mooiste wat er is. Je ziet de kinderen opgroeien, bloeien en ontwikkelen. Samen genieten van de mooiste momenten. Het is dan ook dankbaar werk, maar je hebt zeker ook een grote verantwoordelijkheid. Je vangt immers het kostbaarste bezit van ouders op.

Wil je weten of gastouderschap via Gastouderbureau KoeKoeK iets voor jou is? Ontdek het in de onderstaande tekstgedeeltes. Klik hieronder om je direct aan te melden als gastouder in Enschede.

Verantwoordelijkheid als gastouder in Enschede

Als gastouder in Enschede verricht je leuk en verantwoordelijk werk. Je draagt zorg aan andermans kind of kinderen. Wil je gastouder worden in Enschede? Dan verwachten wij dat je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Net als onze andere gastouders in Enschede bied je, je gastkinderen een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving. Een omgeving waarin jouw gastkinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en zich op hun gemak voelen. Bovendien ben je een organisatietalent en ben je als gastouder in Enschede constant op zoek naar nieuwe activiteiten voor je gastkinderen.

Kwaliteitseisen voor gastouders in Enschede

Om te kunnen starten als gastouder, moet je voldoen aan een aantal eisen. Uiteraard moet je passie liggen bij het werken en begeleiden van kinderen, daarnaast zijn er nog aanvullende eisen.

  • Verklaring Omtrent het Gedrag incl. inschrijving personenregister kinderopvang. Gastouderbureau KoeKoeK kan namens jouw deze Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen.
  • Diploma of Ervaringscertificaat(EVC) Ben je niet in het bezit van het vereiste diploma? Dan denken we graag met je mee.
  • EHBO Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat Kinder-EHBO of deze voor de start behalen.

Naast deze papieren moet ook de woning aan de eisen voldoen en sta je achter het Pedagogisch Beleid en werk je met en volgens de Verbeterde Meldcode.

 

Gastouder worden in Enschede

Vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Begeleid je hen graag in hun ontwikkeling? En spreekt gastouder worden in Enschede je aan? Meld je dan aan als gastouder in Enschede. Dat kan door ons aanmeldformulier in te vullen of contact met ons op te nemen via 06 – 133 475 13  of info@gastouderbureaukoekoek.nl. Ook voor meer informatie over gastouders in Enschede kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over gastouder worden in Enschede e.o.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design