MENU

Gastouder worden Enschede

Wil je gastouder worden in Enschede? Goed nieuws! Ons gastouderbureau is altijd op zoek naar nieuwe gastouders in de provincie Overijssel. Wij zijn op zoek naar gastouders in Enschede en omstreken die het leuk vinden zorg te dragen voor de dagelijkse verzorging, begeleiding en opvoeding van kinderen. Wil je weten of gastouderschap via Gastouderbureau KoeKoeK iets voor jou ist? Ontdek het in de onderstaande tekstgedeeltes. Klik hieronder om je direct aan te melden als gastouder in Enschede.

Verantwoordelijkheid als gastouder in Enschede

Als gastouder in Enschede verricht je leuk en verantwoordelijk werk. Je draagt zorg aan andermans kind of kinderen. Wil je gastouder worden in Enschede? Dan verwachten wij dat je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Net als onze andere gastouders in Enschede bied je, je gastkinderen een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving. Een omgeving waarin jouw gastkinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en zich op hun gemak voelen. Bovendien ben je een organisatietalent en ben je als gastouder in Enschede constant op zoek naar nieuwe activiteiten voor je gastkinderen.

Kwaliteitseisen voor gastouders in Enschede

Wanneer je gastouder in Enschede wil worden, dien je in het bezit te zijn van een geldig EHBO-certificaat. Heb je geen EHBO-certificaat? Dan dien je bereid te zijn dit certificaat op korte termijn te halen. Verder hebben wij van al onze gastouders in Enschede een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. Wij zijn wettelijk verplicht een kopie van je VOG te maken en deze te bewaren in onze administratie. Wil je gastouder worden in Enschede en heb je geen verklaring? Of is het bewijs meer dan twee maanden oud? Dan zullen wij een nieuwe VOG voor je aanvragen. Wij hebben ook een kopie van de VOG van je huisgenoten nodig als je huisgenoten 18 jaar of ouder zijn en staan ingeschreven op de opvanglocatie.

Gastouder worden in Enschede

Vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Begeleid je hen graag in hun ontwikkeling? En spreekt gastouder worden in Enschede je aan? Meld je dan aan als gastouder in Enschede. Dat kan door ons aanmeldformulier in te vullen of contact met ons op te nemen via 06 – 133 475 13  of info@gastouderbureaukoekoek.nl. Ook voor meer informatie over gastouders in Enschede kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over gastouder worden in Enschede e.o.

© 2022 | Webdesign Kuipers Design