Gastouder worden Hengelo

Wil je gastouder worden in Hengelo? Dat kan, want ons gastouderbureau is constant op zoek naar nieuwe gastouders in de provincie Overijssel. Dus ook naar gastouders in Hengelo! Gastouders voor wie werken met kinderen een passie is en die hen graag stimuleert en begeleidt in hun ontwikkeling. Klik hieronder om je direct aan te melden als gastouder in Hengelo. Wil je eerst wat meer informatie ontvangen over gastouderschap via Gastouderbureau KoeKoeK? Lees dan de onderstaande tekstgedeeltes.

Verantwoordelijkheid als gastouder in Hengelo

Als gastouder in Hengelo pas je op andermans kind(eren). Dat is een verantwoordelijke, maar ook hele leuke taak. Naast verantwoordelijkheidsgevoel dienen onze gastouders in Hengelo te beschikken over een flexibele instelling en organisatietalent. Bovendien bied je kinderopvang in een warme, huiselijke sfeer. Daarbij staat veiligheid en persoonlijke aandacht voorop, zodat de gastkinderen zich op hun gemak voelen. Wil je gastouder worden in Hengelo? Dan vinden wij het ook van groot belang dat je continuïteit en stabiliteit biedt aan je gastkinderen.

Kwaliteitseisen voor gastouders in Hengelo

Al onze gastouders in Hengelo moeten in het bezit zijn van een EHBO-certificaat. Dat betekent dat je zonder EHBO-certificaat niet bij ons kunt werken als gastouder in Hengelo. Wil jij gastouder worden in Hengelo, maar ben je niet in het bezit van een EHBO-certificaat? Dan dien je bereid te zijn deze te halen. Daarnaast hebben wij van alle gastouders in Hengelo een kopie van hun Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. Dat is wettelijk verplicht. Heb je geen verklaring of is het bewijs ouder meer dan twee maanden oud? Dan vragen wij een nieuwe VOG voor je aan. Wij zullen ook een kopie van de VOG van je huisgenoten nodig hebben. Dat geldt alleen voor huisgenoten die ouder zijn dan 18 jaar en staan ingeschreven op de opvanglocatie.

Gastouder worden in Hengelo

Als je graag zelfstandig werkt, jouw creativiteit en pedagogische vaardigheden wil inzetten en blijven ontwikkelen, dan is gastouder worden in Hengelo echt iets voor jou. Aanmelden als gastouder in Hengelo kan door ons aanmeldformulier in te vullen, te bellen naar 06 – 133 475 13 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Veel gastouders in Hengelo gingen je al voor! Neem voor meer informatie over gastouder worden in Hengelo ook vrijblijvend contact met ons op.

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.