MENU
Menu

Gastouder worden Hengelo

Wil je gastouder worden in Hengelo? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste gastouders, waaronder in de provincie Overijssel. Gastouders in Hengelo en omgeving voor wie werken met kinderen een passie is en die kinderen graag stimuleren in hun ontwikkeling. Werken als gastouder is uiteraard het mooiste wat er is. Je ziet de kinderen opgroeien, bloeien en ontwikkelen. Samen genieten van de mooiste momenten. Het is dan ook dankbaar werk, maar je hebt zeker ook een grote verantwoordelijkheid. Je vangt immers het kostbaarste bezit van ouders op.

Ontdek in de onderstaande tekstgedeeltes of gastouderschap via Gastouderbureau KoeKoeK iets voor je is! Wil je, je direct aanmelden als gastouder in Hengelo? Dat kan eenvoudig online, klik hieronder voor ons aanmeldformulier.

Verantwoordelijkheid als gastouder in Hengelo

Als gastouder in Hengelo pas je op andermans kind(eren). Dat is een verantwoordelijke, maar ook hele leuke taak. Naast verantwoordelijkheidsgevoel dienen onze gastouders in Hengelo te beschikken over een flexibele instelling en organisatietalent. Bovendien bied je kinderopvang in een warme, huiselijke sfeer. Daarbij staat veiligheid en persoonlijke aandacht voorop, zodat de gastkinderen zich op hun gemak voelen. Wil je gastouder worden in Hengelo? Dan vinden wij het ook van groot belang dat je continuïteit en stabiliteit biedt aan je gastkinderen.

Kwaliteitseisen voor gastouders in Hengelo

Om te kunnen starten als gastouder, moet je voldoen aan een aantal eisen. Uiteraard moet je passie liggen bij het werken en begeleiden van kinderen, daarnaast zijn er nog aanvullende eisen.

  • Verklaring Omtrent het Gedrag incl. inschrijving personenregister kinderopvang. Gastouderbureau KoeKoeK kan namens jouw deze Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen.
  • Diploma of Ervaringscertificaat(EVC) Ben je niet in het bezit van het vereiste diploma? Dan denken we graag met je mee.
  • EHBO Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat Kinder-EHBO of deze voor de start behalen.

Naast deze papieren moet ook de woning aan de eisen voldoen en sta je achter het Pedagogisch Beleid en werk je met en volgens de Verbeterde Meldcode.

 

Gastouder worden in Hengelo

Als je graag zelfstandig werkt, jouw creativiteit en pedagogische vaardigheden wil inzetten en blijven ontwikkelen, dan is gastouder worden in Hengelo echt iets voor jou. Aanmelden als gastouder in Hengelo kan door ons aanmeldformulier in te vullen, te bellen naar 06 – 133 475 13 of een e-mail te sturen naar info@gastouderbureaukoekoek.nl. Veel gastouders in Hengelo gingen je al voor! Neem voor meer informatie over gastouder worden in Hengelo ook vrijblijvend contact met ons op.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design