MENU
Menu

Wie is Gastouderbureau KoeKoeK?

Gastouderbureau KoeKoeK staat voor Kwalitatieve en Kleinschalige Kinderopvang. Anja is de eigenaar en zij staat bekend als persoonlijk met korte lijntjes, vraagbaak en fijne sparringpartner. Na 12 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben is zij voor zichzelf begonnen met KoeKoeK. Nu alweer 9 jaar geleden. Wat gaat die tijd toch snel.

Wat is nu het leukste?

Ik vind het heerlijk om mee te mogen denken en om te kunnen sparren. Samen kijken naar wat het beste is voor de kinderen, maar ook hoe jij je opvang het beste neer kunt zetten. Hoe kom je in contact met ouders, hoe pak je de contactmomenten aan, hoe maak je het persoonlijk en sta je toch voor je eigen kwaliteit en hoe moet je sommige dingen zakelijk aanpakken? Maar ook hoe maak je je keuzes en welke keuzes maak je. Kortom samen zorgen we voor je eigen kwalitatieve en kleinschalige kinderopvang. Jij mag er immers zijn en jij bent ook de professional!

Verder merk ik vaak dat gastouders echt op hun eigen eiland zitten en het vaak missen om een directe collega te hebben, die rol neem ik ook graag op mij. Dus als je je ei even kwijt wil, even wil sparren of een gesprek wilt delen, kom maar op! Daarnaast het bieden van de ondersteuning die je gewoon nodig hebt, gewoon laagdrempelig en dus eventueel ook via de app. Kortom je persoonlijke coach.

Ook het helpen en begeleiden / steunen van de ouders vind ik erg mooi om te doen. De ouders weten mij ook steeds vaker te vinden met de vragen m.b.t. de ontwikkeling en de verschillende fasen. Even een ochtendje meekijken en observeren behoort ook tot de mogelijkheden, ieder kind staat natuurlijk op 1. Tja, en die leuke toeslagen en de aanvraag, daar kan ik natuurlijk ook bij helpen.

Kortom ik hou er van om mijn kennis te delen en zo iedereen verder te helpen om op hun eigen bergtop te komen. Daarom volg ik zelf jaarlijks meerdere trainingen en geef ik ze ook, zodat we samen sterker worden en het mooiste uit de kinderen halen.

Mijn passie?

Ik wil graag dat alle kinderen op hu eigen bergtop komen en daar help ik dus graag bij door te ondersteunen  en door diverse trainingen te geven en te verzorgen. Daarnaast kan ik ook niet stilstaan en heb ik de Coole KIDS Box opgericht en JipKes Trainingen.  Zo heb ik een mooi pakket om dit doel te bereiken. Ben je aangesloten bij KoeKoek? Dan ontvang je uiteraard korting bij mijn andere bedrijven.

Wil je graag meer weten? We zijn continue op zoek naar nieuwe enthousiaste gastouders in onze regio’s. Dus mail, app of bel mij gerust en ik help je graag verder!

© 2024 | Webdesign Kuipers Design