MENU

Gastouder worden Emmen

Wil je gastouder worden in Emmen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste gastouders, waaronder in de provincie Drenthe. Gastouders in Emmen en omgeving voor wie werken met kinderen een passie is en die kinderen graag stimuleren in hun ontwikkeling. Ontdek in de onderstaande tekstgedeeltes of gastouderschap via Gastouderbureau KoeKoeK iets voor je is! Wil je, je direct aanmelden als gastouder in Emmen? Dat kan eenvoudig online, klik hieronder voor ons aanmeldformulier.

Verantwoordelijkheid als gastouder in Emmen

Als gastouder in Emmen kies je ervoor om de zorg van andermans kinderen op je te nemen. Dat is een mooie, maar vooral een verantwoordelijke taak. Wil je gastouder worden in Emmen? Dan verwachten wij dat je een geborgen plek biedt voor de gastkinderen. Als gastouder in Emmen creëer je een liefdevolle en vertrouwde omgeving, waarin jouw gastkinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een plek waar de gastkinderen zich thuis voelen. Daarbij staat persoonlijke aandacht centraal en bied je een gevarieerd aanbod van activiteiten.

Kwaliteitseisen voor gastouders in Emmen

Wil je gastouder worden in Emmen? Dan dien je in bezit te zijn van een geldig EHBO-certificaat of bereid te zijn deze te halen. Daarnaast zijn wij wettelijk verplicht om van alle gastouders in Emmen een kopie van hun Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te vragen. Als je geen verklaring hebt of het bewijs meer dan twee maanden oud is, vragen wij hem online voor je aan. Wanneer de gastouderopvang bij jou thuis plaatsvindt, hebben wij van jouw huisgenoot een kopie van de VOG nodig. Dit geldt alleen voor huisgenoten die ouder zijn dan 18 jaar en staan ingeschreven op de opvanglocatie.

Gastouder worden in Emmen?

Vang jij met veel plezier kinderen op? Stimuleer je hen graag bij de ontwikkeling? En wil je gastouder worden in Emmen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan als gastouder in Emmen door ons aanmeldformulier in te vullen, te bellen naar tel: 06 – 133 475 13 of een e-mail te sturen naar info@gastouderbureaukoekoek.nl. Neem voor meer informatie over gastouders in Emmen ook gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden omtrent gastouder worden in Emmen en omgeving.

© 2022 | Webdesign Kuipers Design