Ik zoek een gastouder

Selecteer hieronder de provicie waarin je wilt zoeken.

Selecteer een provincie

Annelies Gerrits

Gastouder Annelies Gerrits

Gastouderlocatie

Ik ben Annelies Gerrits (5 april 1964)en getrouwd met Albert. We hebben 2 kinderen,William van 27 jaar en Lisette van 26 jaar, beide uitwonend. Ook is er een hondje in huis, een boomer, Semmy 14 jaar oud.

We wonen aan de Hardenbergerweg in Ommen. Met een grote woonkeuken en een grote diepe tuin, waar de kinderen genoeg ruimte hebben om fijn te spelen.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik ben als gastouder aangesloten bij GOB KoeKoeK, omdat de visie mij erg aanspreekt. Daarnaast is de bereikbaarheid per telefoon, mail of app uitstekend. Er is ook veel waardering voor de gastouders. De trainingen en / of cursussen zijn erg leerzaam.


Activiteiten

Samen met de kinderen spelletjes spelen, lezen, knutselen, puzzelen en lekker naar buiten toe. Daarnaast gaan we voetballen in de tuin en is er een speeltuin vlakbij.


Waarom gastouder?

Ik wilde altijd al graag met kinderen gaan werken. Ik vind het gezellig om kinderen om me heen te hebben, leuke dingen samen te doen en om ze wat te leren. Ook het zien opgroeien en het veel plezier met elkaar hebben zijn mooie momenten.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

  • Maandag 7.15-17.00/17.30
  • Dinsdag 8.30-17.00/17.30
  • Woensdag 8.30-12.30
  • Donderdag 7.15-17.00/17.45

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.