MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Carla Wind

Gastouderlocatie

Hallo ik ben Carla Wind (1969). Al meer dan 15 jaar ben ik gastouder. Ik woon in Dedemsvaart in een woonboerderij.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik ben door ouders gevraagd om me in te schrijven bij GOB KoeKoeK. Zij zaten daar al en dat beviel goed. Alles verloopt prima en naar tevredenheid.


Activiteiten

Ik bied de kinderen een vast dagritme aan, zo wennen ze snel en ze groeien en ontwikkelen zich beter in een vertrouwde en veilige omgeving. Ik werk met het VVE programma van Kiki en LEEF. Elke maand hebben we weer een ander thema. Zo leren we weer nieuwe liedjes, doen spelletjes, maken puzzels, leuke knutsels, verkleden ons, bakken en versieren cakejes of koekjes en leren gebaren van Lotte en Max. Voor ieder kind is aandacht voor wat ze nodig zijn. Ieder kind is uniek en leert op eigen niveau. Ook spelen we vaak buiten of maken een uitstapje met de bakfiets naar de Kotermeerstal, kinderboerderij of de groentetuin. Zo leren en ervaren ze steeds nieuwe dingen. Voor de kleintjes die moeten slapen heb ik voor ieder kind een aparte ruimte zodat ze lekker rustig kunnen slapen. Rust, regelmaat en reinheid zijn hier heel belangrijk.


Waarom gastouder?

Ik vind kinderen superleuk en ik vind het fijn om mijn huis daarvoor beschikbaar te stellen en hen een 2e thuis te bieden in huiselijke sfeer. Ik geniet nog steeds volop van mijn werk.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Kinderen van 0-4 kunnen van maandag t/m vrijdag bij mij terecht. De openingstijden zijn tussen 6.30 en 18.00 uur.

Heb je belangstelling en wil je een keer komen kijken en kennismaken? Neem dan contact met me op.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design