MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Cindy Zonnebeld

Gastouderlocatie

Mijn naam is Cindy Zonnebeld. Ben getrouwd met Rudy en moeder van een dochter, Marlou (2016). Bij ons loopt ook onze lieve hond Teun rond. Wij zijn woonachtig tussen Noetsele en de Schilderswijk. We hebben een ruime achtertuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en helpen bij het verzorgen van onze moestuin. Wij wonen dicht bij het Rembrandtplein waar ik met de kinderen heerlijk kan spelen in de speeltuin. Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen zich veilig voelen, zodat ze al spelend leren en zich kunnen ontwikkelen.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Vanaf het eerste gesprek met gob Koekoek was ik erg enthousiast. Ik vind het fijn dat er een laagdrempelig contact is.


Activiteiten

Ik vind het leuk om met de kinderen dingen te ondernemen die aansluiten bij hun persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan; Knutselen, muziek maken, buiten spelen, spelletjes, puzzelen, (voor)lezen. De activiteiten sluiten aan op verschillende thema’s zoals b.v. zomer, winter, sinterklaas, kerst etc. Maar ik vind het ook erg belangrijk dat de kinderen hun eigen fantasie gebruiken in hun vrije spel of knutsels.


Waarom gastouder?

Het werken met kinderen mij altijd heeft aangesproken. Na ruim 10 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt om gastouder te worden. De kinderen worden opgevangen in huiselijke sfeer en in kleine groepjes. Zodat er aandacht voor iedereen is.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Tijden zijn in overleg.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design