MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Erna Withaar

Gastouderlocatie

Hallo ik ben Erna en woon samen met mijn man Henri op een melkveebedrijf. Onze 3 kinderen hebben inmiddels het nest verlaten. Wij, want ook Henri is actief binnen het gastoudergezin ,vinden het fijn dat de kinderen ook het “echte boerenleven” mee krijgen. Zo is dus elke dag een uitje naar de stal en de dieren een vast terugkerend moment op de dag.

 


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik ben al sinds 2000 actief als gastouder, maar sinds 2 jaar de overstap naar GOB KoeKoeK gemaakt, dit omdat de persoonlijke aandacht en vooral de waardering voor de gastouder vanuit dit GOB mij enorm aansprak, ook de trainingen en de cursussen die zij verzorgen zijn erg leerzaam, gezellig en heel nuttig.

 


Activiteiten

Ik vind het leuk om de volgende activiteiten te doen met de kinderen:

De kinderen en ook de ouders actief laten zien wat er zoal op een melkveebedrijf gebeurt, denk hier vooral aan de seizoenen, zoals het zaaien maaien en oogsten, waar we de kinderen bewust bij betrekken vinden wij erg belangrijk en leuk. Verder ben ik vaak langs of in onze weilanden te zien met mijn favoriete vervoersmiddel de bakfiets. Ook wordt hier voldoende geknutseld en vermaken we ons eigenlijk top. We zijn veel buiten te vinden daar leent ons erf zich prima voor.


Waarom gastouder?

Ik het geweldig vind om met kinderen te werken. De onvoorwaardelijke liefde die je van hun krijgt, is met geen pen te beschrijven. Het is gewoon genieten!


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Maandag tot en met vrijdag vanaf 6.30 tot 18.30

Foto's

© 2024 | Webdesign Kuipers Design