Ik zoek een gastouder

Selecteer hieronder de provicie waarin je wilt zoeken.

Selecteer een provincie

Gerjanne Kampman

Gastouder Gerjanne Kampman

Gastouderlocatie

Hallo ik ben Gerjanne (1963) en ben getrouwd met Jan Kampman en we hebben 2 zoons van 20 en 18 jaar, die allebei nog thuis wonen. Ook hebben we een lieve hond, die het al helemaal gewend is dat er kinderen in huis zijn.
Wij wonen aan de rand van Centrum in vrijstaand huis en hebben rondom een tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Koekoek is een fijn gastouderbureau, de communicatie is zeer prettig. De persoonlijke aandacht voor de gastouder is ook top. Daarnaast is er veel aanbod in trainingen en cursussen.


Activiteiten

Samen met de kids spelen, boekjes lezen en als het weer het toelaat zijn we veel buiten, gaan we naar de markt of naar de kinderboerderij. Ik kijk goed naar  alle behoeften van het kind. Daarnaast werken we met de Coole KIDS Box. Spelenderwijs ontwikkelen is erg belangrijk en ook leuk om te doen.


Waarom gastouder?

Ik ben gastouder geworden, omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan en om ze te zien ontwikkelen. Je krijgt er zo veel moois voor terug. Ik geef ze graag een tweede huis. Iedere dag is het weer leuk en gezellig.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Mijn werkdagen zijn de maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 uur tot 18.00 uur of in overleg.


Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.