MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente
Gemeente Twenterand aan huis
Vriezenveen

Irene de Vrught

Gastouderlocatie

Ik werk bij de ouders aan huis, zodat de kinderen lekker in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Ik hou van een opgeruimde nette woning, waar kinderen zichzelf kunnen zijn en waar ze zich verder kunnen ontwikkelen en zich veilig voelen.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

De pedagogische visie van KoeKoeK sluit erg bij mij aan. Daarnaast bieden zij mij de kans om er een leuke nieuwe plek bij te krijgen.


Activiteiten

Ik doe graag verschillende activiteiten met de kinderen.

Ik probeer daar waar mogelijk is met thema’s te werken, doe seizoen gerichte activiteiten, als daar de ruimte voor is, zoals paddenstoelen zoeken in de herfst en sneeuwpoppen bouwen in de winter.

Ik doe graag knutselactiviteiten, samen spelen met de kinderen of koekjes bakken als ze hier oud genoeg voor zijn. Alle activiteiten worden aan hun leeftijd aangepast waardoor iedereen mee kan doen als ze dat willen.


Waarom gastouder?

Ik ben begonnen als groepsleidster op de BSO. Vervolgens ben ik gastouder geworden, omdat ik mij dan beter kan richten op een klein groepje kinderen en daar mijn volle aandacht aan kan besteden. Doordat er een band ontstaat tussen mij en de kinderen kan ik hun verder helpen in hun ontwikkeling in hun vertrouwde omgeving. Ik kan dan zien wat de kinderen nodig hebben en ze dat aanbieden. Hebben ze rust nodig dan kan dat, willen ze leuke activiteiten doen dan kan dat ook.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Mijn werkdagen zijn van maandag tot donderdag, 1 dag in de week hou ik graag voor mijzelf zodat ik allerlei afspraken kan plannen op die dag.

Mijn werktijden liggen tussen 8 uur in de ochtend tot 6 uur in de avond.

Ik ben beschikbaar in Vriezenveen.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design