MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Jeanine Prinssen

Gastouderlocatie

Ik ben Jeanine Prinssen en samen met mijn vriend Kevin en mijn zoontje Melle in Nijverdal in de wijk Noetsele. Ik ben sinds 2013 gastouder. Mijn locatie zit zoals mijn naam het al zegt dicht bij het bos. Hier zijn wij dan ook vaak te vinden. Mijn opvang heeft een aparte speelruimte en een grote woonkamer waar lekker gespeeld kan worden. De kinderen slapen boven in een slaapkamer die speciaal is ingericht voor mijn opvang. Ik heb een diploma als pedagogisch medewerker en volg regelmatig cursussen en opleidingen.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik wil graag mijn opvang nog wat meer bekendheid geven. Ook lijkt mij het bureau Koekoek een fijn bureau om mee te werken.


Activiteiten

Samen lekker de natuur ontdekken vind ik leuk om te doen. Ook lees ik veel voor, is er genoeg tijd om zelf lekker te spelen en uit de razen in onze grote tuin. We doen veel spelletjes die aansluiten bij de behoefte van het kind. Ik lees vaak voor en we dansen en springen op de muziek. Als we gaan wandelen gaan we allemaal in de grote bolderkar.


Waarom gastouder?

Nadat ik mijn diploma als pedagogisch medewerker had behaald was er in de kinderopvang een behoorlijke crisis. Gastouders werden toen erg populair en het trok mij erg aan. Het werken met kinderen is altijd een grote passie geweest en na bijna 10 jaar, doe ik het nog steeds met plezier.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Ik werk van maandag tot en met donderdag.

Tijden zijn in overleg(geen halve dagen of flex contracten)

© 2024 | Webdesign Kuipers Design