MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Jennyfer Kruk

Gastouderlocatie

Ik woon aan de singel in Coevorden samen met mijn dochtertje en een gezellige beestenboel. We hebben een grote tuin aan het park, in de buurt van veel scholen, vlak bij het centrum. In November ga ik verhuizen naar een leuke gezellige woonwijk (pikveld) met leuke speeltuinen, ook dichtbij veel scholen en de klinkevlierseplas (pikveldmeertje).


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik heb altijd voor een ander bureau gewerkt, omdat een collega ziek werd en ik haar oppaskindjes tijdelijk ging opvangen kwam ik bij KoeKoeK terecht. Al snel kwam ik er achter dat alles hier beter is geregeld. Bij GOB KoeKoeK is veel meer duidelijkheid en alles is super netjes geregeld, niet alleen naar mij toe maar ook naar de ouders. Toen heb ik besloten hier te blijven en bij de andere gob te stoppen. De ouders staan volledig achter deze keuze.


Activiteiten

Ik ben graag op pad met de kinderen, met de 7 persoons auto, bakfiets, 6 persoons buggy kom ik overal wel. Lekker naar het park, een speeltuin of gewoon even lekker genieten van de omgeving. Het ligt er natuurlijk ook aan welke kindjes ik die dag in de opvang heb. Even naar de boerderij, kibbelkoele, je kan het zo gek niet bedenken. Tekenen, knutselen, puzzelen, met de autootjes over de racebaan, torens bouwen van blokken of met de poppen spelen het is allemaal zo leuk! Wij vermaken ons dus erg goed!


Waarom gastouder?

Ik zat als jonge moeder zelf altijd in de knoop met opvang. Mijn dochtertje moest dan altijd naar familie, toen heb ik besloten om gastouder te worden.

Niet elke ouder kan om 6 uur of 7 uur bij de opvang terecht, niet elke opvang vangt tot 10 uur e’s avonds een kindje op, hier kan dat wel!

Ik vind het erg leuk om kinderen om mij heen te hebben. Ook wanneer extra zorg en begeleiding vereist is, is dit geen probleem !

Ik doe dit werk met veel plezier en probeer ieder kind zoveel mogelijk te stimuleren in zijn/haar ontwikkeling, in zijn/haar eigen tempo.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Ik werk in principe 24 uur per dag 5 dagen in de week en indien nodig 7 dagen in de week. In overleg is alles mogelijk.

Foto's

© 2024 | Webdesign Kuipers Design