MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Kelly Simons

Gastouderlocatie

Hoi allemaal, mijn naam is Kelly Simons (1994) en ik woon samen met mijn partner Brendan, zoon Jaxx (2018), dochter Norée (2020) en dochter Fayenn (2022) in Nijverdal. (Kruidenwijk/heemtuin).

 

Ik vang kinderen op van 0 tot 4 jaar. In mijn opvang heb ik op de begane grond een speelkamer en een aparte slaapkamer.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik vind persoonlijk contact en korte lijntjes belangrijk. Gastouderbureau KoeKoeK heeft dat. Daarnaast staan zij altijd voor mij, maar ook voor de ouders en de kinderen klaar.


Activiteiten

Ik werk elke maand met een thema om op een spelende manier te leren en te ontdekken. Ik vind het belangrijk dat kinderen ‘kind’ kunnen zijn. Daarbij is het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en op zijn of haar eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik zorg voor voldoende uitdaging waarbij wij ook af en toe wat vies kunnen worden.

Omdat ik in een kindvriendelijke buurt woon kunnen wij naast onze ruime achtertuin met speeltoestellen ook gebruik maken van de speeltuintjes bij ons om de hoek.


Waarom gastouder?

Sinds juli 2013 heb ik mijn verzorgende ig diploma behaald en ben ik gaan werken in de kraamzorg. Daarna ben ik ook werkzaam geweest in de kinderopvang.

In 2019 ben ik gestart als gastouder.

Ik vind het fijn om als gastouder mijn liefde voor kinderen te laten zien, samen maken wij er elke dag opnieuw een feestje van! De kinderen hebben bij mij een fijne en veilige plek waardoor ouders met een gerust hart naar het werk kunnen.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Foto's

© 2024 | Webdesign Kuipers Design