MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Kim Santman

Gastouderlocatie

Als gastouder vang ik bij de gezinnen in hun huis de kinderen op. Ik merk aan de kinderen dat ze dat wel fijn vinden en aan de ouders natuurlijk ook. Als de ouders de deur uit moeten, dan zorg ik verder voor de kinderen. De kinderen zijn lekker in hun vertrouwde omgeving en dat is erg fijn. Tijdens de dag doen we diverse activiteiten en zorg ik ook er voor dat we gezellig samen eten. Ook is het geen probleem als het wat eerder of later wordt en ik de kinderen uit bed moet halen of ze naar bed moet brengen. Dan gaan we bijv. samen de tanden poetsen en kleren aan doen.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Tijdens mijn stage bij een gastouder die aangesloten is bij KoeKoeK, heb ik kunnen zien dat Anja betrouwbaar is en een goede communicatie naar gastouder en vraagouders heeft. Dat sprak me erg aan.


Activiteiten

Tijdens de dag doen we diverse activiteiten, passend bij de leeftijd van de kinderen. Gezellig samen spelletjes doen, knutselen en ook lekker elke dag even naar buiten toe. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat de kinderen zich zelf even kunnen vermaken.


Waarom gastouder?

Ik heb tijdens mijn stages het verschil kunnen zien tussen de kinderopvang en het werken als gastouder. Werken als  gastouder sprak mij meer aan, omdat je meer met de kinderen kunt doen. Ik kan meer mijn eigen gang gaan met de kinderen en samen kijken waar de behoeftes liggen.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Ik ben beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 7:30 en 18:00. De tijden gaan uiterraard in overleg.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design