Ik zoek een gastouder

Selecteer hieronder de provicie waarin je wilt zoeken.

Selecteer een provincie

Laura Hofmeijer

Gastouder Laura Hofmeijer

Gastouderlocatie

Ik woon samen met mijn vriend Henri en zoontjes Finn en Senn aan de Bomhof in Hengevelde. Ik vind het altijd heerlijk om even met de kinderen te wandelen of samen met ze naar de bakker en/of winkel te gaan! In de grote kar is dit altijd een groot succes. De kids staan altijd te springen als ik hem uit de schuur haal.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Omdat dit een bureau is wat in Hengevelde gevestigd is en hierdoor goed weet wie de ouders en gastouders zijn. Ook zorgt KoeKoeK ervoor dat alles goed geregeld is zonder te hoge kosten door te berekenen naar de ouders toe.


Activiteiten

Kinderen vermaken en uitdagen in hun ontwikkeling vind ik zeer leuk om te doen. Je kunt hierbij denken aan knutselen, spelletjes en puzzelen. Buiten spelen en lekker dollen met de kids vind ik leuk.


Waarom gastouder?

Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Je ziet ze opgroeien en kunt ze uitdagen om nieuwe dingen te leren! Dit heb ik ook 3,5 jaar bij een kinderdagverblijf gedaan. Nu kan ik het in mijn eigen woning, op mijn manier doen en dat is een leuke uitdaging!


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Maandag t/m donderdag van 7:00-18:00. Extra opvang in overleg.


Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.