MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Marloes Kassies

Gastouderlocatie

Mijn gastouderlocatie bevind zich een leuke wijk van Ommen, met in de buurt 2 speeltuinen waar we fijn buiten kunnen spelen. Ik woon alleen, in een rijtjeswoning. In een huiselijke sfeer mogen kinderen hier fijn spelen, ontdekken en het gezellig hebben.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Het mij een fijn gastouderbureau lijkt. Ze zijn persoonlijk, eerlijk en kunnen je overal bij helpen waar nodig is. Ook is het bureau laagdrempelig voor de vraagouders, dat vind ik ook erg fijn.


Activiteiten

Ieder kind is uniek en leert en ontdekt op zijn eigen manier. Ik vind het leuk om hierop te kunnen aansluiten met spelletjes, buiten spelen, creatief bezig zijn, boekjes lezen of liedjes te zingen.


Waarom gastouder?

Ik heb 10 jaar op de BSO gewerkt, met daarnaast invalwerk op het KDV. Toch had ik steeds meer de behoefte om mijn eigen dingen te mogen bepalen. Daarom ben ik gastouder geworden om dit verder te mogen ontwikkelen en mijn eigen werkwijze hierin mag voortbewegen. Daarnaast vind ik het kleinschalige erg fijn en leuk. Je kent de kinderen en kan iedereen de aandacht geven.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Tijden gaan in overleg.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design