MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente
Haaksbergen

Miranda Ooink

Gastouderlocatie

Ik woon in Haaksbergen aan de Enschedesestraat, net buiten de bebouwde kom. Ik ben getrouwd met Marco en samen hebben we 2 dochters (2006-2008). Sinds maart 2012 ben ik begonnen als gastouder. Daarvoor heb ik met veel plezier op een kdv gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. De opvang vindt bij mij thuis plaats, waar ik voor alle leeftijden speelgoed en materialen aanwezig heb. We hebben ook een grote tuin en een speelweide met veel buitenspeelgoed. De dieren betrek ik er ook op een veilige manier bij: hond, schapen, geiten, cavia’s, konijnen, kippen en vogels. De kinderen kunnen in de zomer in de groentetuin aardbeien plukken, tomaatjes en komkommers. Hier vinden we natuurlijk ook vele andere groenten, maar ook zonnebloemen, siermais en pompoenen.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik ben als gastouder aangesloten bij gob KoeKoeK, omdat ik me goed kan vinden in de visie van dit bureau, was gelijk enthousiast. Er wordt goed geluisterd naar de meningen en wensen van gastouders en vraagouders. De themaboxen spraken mij ook erg aan.


Activiteiten

Ik vind het heerlijk om te knutselen en activiteiten te doen met kinderen. Belangrijk vind ik ook dat kinderen naar buiten kunnen en zich daar lekker kunnen uitleven.


Waarom gastouder?

Ik ben gastouder geworden, omdat gastouderopvang mij erg aanspreekt omdat het kleinschalig is. Op deze manier heb ik veel meer tijd voor persoonlijke aandacht en warmte voor het kind. Ik vind het belangrijk dat het kind zich prettig en veilig voelt en zo zichzelf goed kan ontwikkelen en ontplooien.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de hele dag. Uren in overleg.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design