MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Monique Klompjan

Gastouderlocatie

Samen met mijn vriend Johan, ons dochtertje Tess en onze lieve hond Rakker wonen wij in een hoekwoning in de bouw in Lutten. Wij hebben een grote tuin met een trampoline en speeltoestel met glijbaan en schommels. Daarnaast is er nog genoeg ruimte om te spelen met een bal of gewoon rond te rennen.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik was op zoek naar een goed gastouderbureau, omdat ik nog plek vrij heb voor kinderen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik op de site van gob KoeKoeK terecht. Tijdens het lezen van de 7 KoeKoeKregels werd ik meteen enthousiast! Deze regels geven precies mijn visie weer. Dat vond ik echt een berichtje waard.

Een kind moet kind zijn, dat staat bij ons beide voorop!

 


Activiteiten

Ik vind het erg leuk om samen een boekje te lezen, spelletjes te doen, gezellig aan tafel knutselen, of gezellig ravotten in de tuin. Ook vind ik het erg leuk om met de kinderen naar de speeltuin hier in de bouw te gaan. Hier kunnen ze zich dan lekker uitleven.


Waarom gastouder?

Johan is internationaal vrachtwagenchauffeur en daardoor heel veel van huis af. Ik heb het altijd al leuk gevonden om met kinderen te werken, maar door zijn baan is gastouder zijn wel ideaal voor onze gezinssituatie. Ik vind het heel erg leuk om met kinderen te werken. Ze spelenderwijs te laten ontwikkelen, maar waar nodig ze te helpen bij hun ontwikkeling.

Ik vind het fijn als een kind zich hier thuis voelt, dat ze zich hier vertrouwd voelen. Als er een keer wat is, dat ze dan ook bij mij durven te komen.

Als een kind zich hier thuis voelt, dan heb ik mijn doel behaald.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Maandag: 07.00 uur tot 18.00 uur

Dinsdag: 07.00 uur tot 18.00 uur

Donderdag: 07.00 uur tot 18.00 uur

Vrijdag: 07.00 uur tot 18.00 uur

 

Foto's

© 2024 | Webdesign Kuipers Design