MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente
Gemeente Twenterand aan huis
Vriezenveen

Nancy Nijboer

Gastouderlocatie

Mijn naam is Nancy Nijboer. Samen met mijn vriend Roy en onze dochter Vayén woon ik aan de Wulp in Vriezenveen. We hebben ook een hond Zinzi.

Voor de gastkinderen hebben we een extra slaapkamer. Hier kunnen de kinderen in alle rust slapen. Doormiddel van een camera kan ik de kinderen in de gaten houden als de kinderen in bed liggen.

De garage hebben we omgebouwd tot een kleine kinderopvang, Met daarin speelgoed voor alle leeftijden. De kinderen kunnen bij binnenkomst de meegenomen spullen in een vakje doen en de jas ophangen. Voor de kinderen die nog een luier dragen zijn er speciale bakken voorzien van naam in de commode waar ouders de meegenomen luiers en reserve kleren van het kind in kunnen doen.

Voor de jongste kinderen hebben we, doormiddel van een hekje, een stukje afgebakend. Zo kunnen de oudere kinderen niet per ongeluk op vingers gaan staan en de jongste kinderen niet bij het kleine speelgoed zoals de lego.

In de tuin zijn een schommel, glijbaan en zandbak aanwezig. Daarnaast zijn er verschillende fietsjes, stepjes en is er een grote bak met ander buitenspeelgoed aanwezig.

Wij eten als gezin zoveel mogelijk samen aan tafel. Kinderen die ’s ochtends bij ons komen, mogen daarom tussen 7.15 en 7.45 aanschuiven voor een ontbijt. Tegen 9.45 gaan we fruit eten met een beker ranja. Rond 12.00 eten we brood met een beker melk. Om 15.00 is het tijd voor een tussendoortje met een beker ranja. Daarnaast mogen de kinderen die er ’s avonds nog zijn tussen 17.30 en 18.00 aanschuiven voor het avondeten. Met persoonlijke wensen wordt hierin zoveel mogelijk rekening gehouden.

 


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Na een prettig contact heb ik mij aangemeld. Het is namelijk belangrijk om een goed gevoel er bij te hebben. De samenwerking tussen het bureau en de gastouder, maar ook met de ouders is erg belangrijk.


Activiteiten

Ik ben graag buiten en wandel of fiets dan ook met veel plezier samen met de kinderen naar bijvoorbeeld het hertenkamp om de eendjes te voeren. Daarnaast vind ik het leuk om een spelletje te spelen of ben ik creatief bezig samen met de kinderen. Koekjes bakken, maar ook een gezonde snack zoals fruitijsjes of een druivenrups maken vind ik leuke activiteiten.


Waarom gastouder?

Als klein meisje wilde ik altijd al juf worden en met jonge kinderen werken. Tijdens mijn stages in de kinderopvang kwam ik erachter dat dit mij ook erg aansprak. Na jaren van oppassen en werken, heb ik tijdens mijn zwangerschap besloten om voor mij zelf te beginnen als gastouder. Dat bevalt nog altijd erg goed!


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar, op maandag t/m vrijdag van 6:30 uur tot 19:00 uur.

 

© 2024 | Webdesign Kuipers Design