MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Roelie Amsink

Gastouderlocatie

Bij de gezinnen in hun huis vang ik als gastouder de kinderen op. Ik merk aan de ouders dat ze het heel fijn vinden dat ze niet ’s morgens vroeg hun kinderen moeten wegbrengen voor ze naar hun werk gaan. Als de ouders de deur uit gaan zorg ik verder voor de kinderen. Bijvoorbeeld ontbijten, tandenpoetsen, kleding aan doen. En ik zorg dat de schoolgaande kinderen op tijd op school zijn en daarna heb ik alle tijd voor de kinderen die nog niet naar school gaan.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Met de visie van gastouderbureau KoeKoek ben ik het helemaal eens. Ik vind het belangrijk dat de kinderen plezier hebben en dat ze zich veilig en vertrouwd voelen.


Activiteiten

Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen, spelletjes te spelen bijvoorbeeld memory of ganzenbord, voor te lezen, liedjes te zingen, buiten te spelen, in de natuur te wandelen, naar de kinderboerderij of naar een speeltuintje te gaan en te dansen en bewegen op muziek.


Waarom gastouder?

Het is geweldig leuk om voor kinderen te zorgen en ik vind het fijn om ze de aandacht te kunnen geven die ze nodig hebben. Ik vind het belangrijk dat de kinderen een leuke tijd hebben. Ik vind het leuk om ze spelenderwijs te stimuleren in hun ontwikkeling. Het is voor mij echt genieten om met kinderen te mogen werken!


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Maandag t/m zaterdag. Tijden in overleg met de ouders.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design