MENU

Gastouderbureau Ommen

Ben je op zoek naar een gastouderbureau bij Ommen? Wij bieden kleinschalige en flexibele gastouderopvang in Ommen. Opvang met een huiselijk karakter, om zoveel mogelijk aan te sluiten op de gezinssituatie. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen bij een gastouder en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij ons gastouderbureau vlakbij Ommen hechten wij daarom veel waarde aan het creëren van een warme en vertrouwde omgeving voor kinderen. Een gastouderopvang in Ommen waarin kinderen zich thuis voelen.

Persoonlijk aandacht voorop bij ons gastouderbureau bij Ommen

Een persoonlijk kennismakingsgesprek vindt ons gastouderbureau bij Ommen belangrijk. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en behoeften. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar een passende gastouderopvang in Ommen. Wij streven het leveren van optimale kwaliteit na, waarin persoonlijke aandacht voorop staat. Daarnaast kijken we naar de hygiëne en veiligheid van de woningen van onze gastouders. Ons gastouderbureau bij Ommen controleert de woningen hier regelmatig op. Verder zijn onze gastouders in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en EHBO-certificaat.

De tarieven van een gastouderopvang in Ommen

Het tarief wordt door de gastouder zelf bepaald. Dit kan een vergoeding per kind per uur zijn of een vast bedrag per uur, ongeacht of je gastouder op één of vier kinderen past. Het adviestarief van ons gastouderbureau bij Ommen zit op € 4,85 per kind per uur. Daarnaast biedt een gastouderopvang in Ommen de volgende voordelen: geen minimale kosten, geen inschrijfkosten, geen boeteclausule en inclusief extraatjes. Bekijk de tarieven pagina voor meer informatie.

Gastouderopvang in Ommen nodig

Op zoek naar gastouderopvang in Ommen? Wij hebben een groot netwerk van gastouders in Ommen en omgeving. Stuk voor stuk betrouwbare en professionele gastouders die jouw kinderen een omgeving bieden waarin ze zich veilig voelen en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Neem voor meer informatie over ons gastouderbureau bij Ommen gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 06 – 133 475 13 of een e-mail te sturen naar info@gastouderbureaukoekoek.nl. Wil je je direct aanmelden als vraagouder? Klik hieronder om het aanmeldformulier van ons gastouderbureau bij Ommen in te vullen.

© 2022 | Webdesign Kuipers Design