MENU
Menu

Gastouder worden Borne

Wil je gastouder worden in Borne? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste gastouders in het mooie Borne. Gastouders in Borne en omgeving voor wie werken met kinderen een passie is en die kinderen graag stimuleren in hun ontwikkeling. Werken als gastouder is uiteraard het mooiste wat er is. Je ziet de kinderen opgroeien, bloeien en ontwikkelen. Samen genieten van de mooiste momenten. Het is dan ook dankbaar werk, maar je hebt zeker ook een grote verantwoordelijkheid. Je vangt immers het kostbaarste bezit van ouders op.

Ontdek in de onderstaande tekstgedeeltes of gastouderschap via Gastouderbureau KoeKoeK iets voor je is! Wil je, je direct aanmelden als gastouder in Borne? Dat kan eenvoudig online, klik hieronder voor ons aanmeldformulier.

Verantwoordelijkheid als gastouder in Borne

Als gastouder in Borne kies je ervoor om de zorg van andermans kinderen op je te nemen. Dat is een mooie, maar vooral een verantwoordelijke taak. Wil je gastouder worden in Wierden? Dan verwachten wij dat je een geborgen plek biedt voor de gastkinderen. Als gastouder in Borne creëer je een liefdevolle en vertrouwde omgeving, waarin jouw gastkinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een plek waar de gastkinderen zich thuis voelen. Daarbij staat persoonlijke aandacht centraal en bied je een gevarieerd aanbod van activiteiten.

 

Kwaliteitseisen voor gastouders in Borne

Om te kunnen starten als gastouder, moet je voldoen aan een aantal eisen. Uiteraard moet je passie liggen bij het werken en begeleiden van kinderen, daarnaast zijn er nog aanvullende eisen.

  • Verklaring Omtrent het Gedrag incl. inschrijving personenregister kinderopvang. Gastouderbureau KoeKoeK kan namens jouw deze Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen.
  • Diploma of Ervaringscertificaat(EVC) Ben je niet in het bezit van het vereiste diploma? Dan denken we graag met je mee.
  • EHBO Gastouders moeten in het bezit zijn van een geldig certificaat Kinder-EHBO of deze voor de start behalen.

Naast deze papieren moet ook de woning aan de eisen voldoen en sta je achter het Pedagogisch Beleid en werk je met en volgens de Verbeterde Meldcode.

 

Gastouder worden in Borne?

Vang jij met veel plezier kinderen op? Stimuleer je hen graag bij de ontwikkeling? En wil je gastouder worden in Wierden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan als gastouder in Wierden door ons aanmeldformulier in te vullen, te bellen naar tel: 06 – 133 475 13 of een e-mail te sturen naar info@gastouderbureaukoekoek.nl. Neem voor meer informatie over gastouders in Borne ook gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden omtrent gastouder worden in Borne en omgeving.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design