MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente
Gemeente Emmen aan huis

Heike Hendriks

Gastouderlocatie

Samen met mijn man woon ik in het centrum van Emmen.  Dat is de reden dat ik graag aan huis opvang bij de ouders thuis. Lekker in hun eigen vertrouwde omgeving.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

GOB KoeKoeK is een prettige organisatie die zowel met de gastouder als vraagouder meedenkt.


Activiteiten

Ik geniet ervan als de kinderen genieten en zich spelenderwijs steeds verder ontwikkelen. Daarom probeer ik de activiteiten af te stemmen op de wensen en de mogelijkheden van de kinderen. De speelomgeving is zodanig ingericht dat de kinderen zelf tot spel kunnen komen en waarin ik ze uitdaag steeds een stapje verder te komen. Hierin is ieder kind uniek en beschikt over zijn/haar eigen talenten en hier speel ik op in.


Waarom gastouder?

Er is niets mooier dan kinderen te mogen begeleiden in hun ontwikkeling en ze stapje voor stapje te zien groeien. Ik geniet ervan hoe trots een kind kan zijn als die weer iets nieuws heeft ontdekt en geleerd. Hierdoor blijf ik zelf ook volop in ontwikkeling en mij elke dag opnieuw verwonderen, hoe mooi is dat?


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Ik ben sowieso elke maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 7.00 tot 18.00 uur. In overleg zijn andere tijden ook mogelijk.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design