MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Ingrid van den Brandhof

Gastouderlocatie

Samen met mijn man en 3 thuiswonende kinderen Rik(9), Lise(8) en Sil(2) woon ik in een vrijstaand huis met veel ruimte in en om huis. We wonen ongeveer 3,5 km vanaf het dorp.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

GOB KoeKoeK sprak mij aan door de korte lijntjes. Je bent geen nummer,  ik ben gewoon Ingrid. Het voelde gelijk goed, haar werkwijze en manieren van doen kwamen erg overeen met die van mij.


Activiteiten

Wij hebben een mooie ruime tuin en hierdoor  zijn we veel buiten te vinden. In de zandbak, op de trekkers,  in het speelhuisje of even knuffelen met de konijnen. Ook fiets ik veel op de elektrische bakfiets om de kinderen naar school de brengen en te halen, maar ook om even rond te kijken of naar een speeltuin te gaan!! We doen gewoon wat de kinderen leuk vinden. Niks moet, heel veel mag…


Waarom gastouder?

Toen mijn oudste kind 6 jaar geleden naar de basisschool ging, liep  ik tegen veel dingen aan in de kinderopvang/BSO. Elke keer moest ik gaan werken als hij uit school kwam. Toen dacht ik, dit werk kan ik ook thuis doen en zogezegd zo gedaan. Mijn werk naar huis halen is een goede beslissing geweest, ben elke dag heel blij om bij mijn kinderen te zijn en kinderen van een ander op te mogen vangen. Kinderen geven me kracht en energie, dat is heerlijk!!


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Maandag 12.30 -17.00

Dinsdag tot donderdag 8.00 -17.00

© 2024 | Webdesign Kuipers Design