MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente
Gemeente Hengelo e.o. aan huis

Leonie Lansink

Gastouderlocatie

Ik vang de kinderen bij mij thuis op, waar ik woon met mijn man en onze twee zoontjes (4 en 1,5 jaar). We hebben een mooie grote ruimte speciaal in gericht voor de kinderen, ook met eigen toilet/douche, de ruimte heeft open slaande deuren naar de tuin, in de tuin staat een schommel, zandbak, een duikelrek en genoeg ruimte om rond te rennen.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik ben als gastouder aangesloten bij GOB KoeKoeK Hun visie spreekt mij aan, dat het niet te schools moet zijn, dat een kind gewoon kind mag zijn. En het werken met thema boxen lijkt me erg leuk om met de kinderen te gaan doen. Wat ook fijn is voor ouders bij GOB KoeKoeK: Als je niet veel uren afneemt, hoef je ook niet veel bureaukosten te betalen, er is geen minimum.


Activiteiten

Ik vind het leuk om de volgende activiteiten met de kinderen te doen: Ik vind het leuk om met de kinderen buiten te gaan spelen of een leuke wandeling te maken. Ook een rondje gaan fietsen met de bakfiets en dan naar de paardjes of de varkentjes gaan of naar het bos gaan is een optie. Als het weer niet mee zit dan gezellig wat knutselen zoals verven en kleuren.


Waarom gastouder?

Ik ben gastouder geworden omdat werken met kinderen helemaal mijn ding is. Ik heb eerst 3 jaar in de kinderopvang gewerkt maar werk nu al een paar jaar als gastouder. Ik vind het belangrijk om de kinderen op te vangen in een huiselijke sfeer.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag. Op de vrijdag werk ik nu de oneven weken. Er kan veel in overleg. Het gebruik van wasbare luiers is hier ook geen probleem!

© 2024 | Webdesign Kuipers Design