MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Ilse ter Brugge

Gastouderlocatie

En daar was ’ie dan… die gevreesde vraag die je wordt gesteld als je ergens nieuw aan begint… Wil je een stukje schrijven, waarin je je voorstelt? En ook een foto aanleveren?
Initiële reactie: blinde paniek, welke foto ga ik gebruiken, wat is passend, wanneer doe ik het goed?
Daarna: wacht eens, ik kan dit best… Dit kan ik…

Ik ben Ilse ter Brugge en ik ben sinds kort gastouder. Ik woon met mijn gezin, (partner, dochter van 4 en een zoon van 2) in de wijk de Stroom Esch. Wij hebben een ruime afgesloten tuin met veel speelmogelijkheden. Binnen is er voldoende ruimte en speelgoed waar kinderen hun fantasie kwijt kunnen.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Na mijn besluit te stoppen met mijn werk binnen de JP van den Bent stichting ben ik op zoek gegaan naar een gastouderbureau dat past bij mijn visie op omgang met kinderen. Met Anja had ik gelijk een geweldige click. Haar visie, kennis en gedrevenheid gaf mij veel vertrouwen. Dit is de reden dat ik mij heb aangesloten bij gastouderbureau KoeKoeK.


Activiteiten

Als kinderen bij Thuis bij Ilse zijn, spelen we elke dag buiten (ook als het regent), knutselen we, lezen we en bakken we samen mooie dingen. Hierbij gebruiken we thema’s om op een speelse manier veel te leren en ontdekken. Ik wil kinderen een veilige en vertrouwde huiselijke omgeving bieden, waar ze kind mogen zijn en fouten mogen/moeten maken.


Waarom gastouder?

Ik ben nu aan het werk als gastouder, omdat ik graag een nieuwe uitdaging wilde. Ik vind het mooi om kinderen te zien opgroeien en bij te mogen dragen aan hun ontwikkeling. Het mooie is dat iedereen dit ook volledig bij mij vindt passen. Wat een mooi compliment!


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Dit zijn mijn werkdagen/tijden:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 t/m 18.00

Foto's

© 2024 | Webdesign Kuipers Design