MENU
Menu

Gastouderbureau Wierden

Kleinschalig, kwaliteit en een huiselijk karakter, dat is kenmerkend voor ons gastouderbureau bij Wierden. Wij bieden kinderen een warme en vertrouwde omgeving met persoonlijke aandacht. Door het geven van overzicht, houvast en structuur creëren we rust. Op deze manier zorgen we ervoor dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en zich thuisvoelen bij een gastouderopvang bij Wierden. De zorg rondom de kinderen staat bij ons gastouderbureau nabij Wierden centraal.

Een geschikte gastouder via ons gastouderbureau bij Wierden

Wanneer je beslist een gastouder te gaan zoeken, weet je misschien niet direct waar je moet beginnen. Ons gastouderbureau bij Wierden helpt je daarbij. Dat begint bij een persoonlijk gesprek, waarin we je wensen op het gebied van gastouderopvang in Wierden uitgebreid bespreken. Vervolgens gaan we op zoek naar een geschikte gastouder. Ons gastouderbureau nabij Wierden beschikt over een uitgebreid netwerk van enthousiaste gastouders, die zowel bij hun thuis als bij de vraagouders thuis opvangen. Hierdoor vinden we ook voor jouw kind een geliefde plek.

De kwaliteit van een gastouderopvang in Wierden

Het is belangrijk dat elke opvanglocatie veilig en gezond is. Dit staat bij ons gastouderbureau vlakbij Wierden dan ook hoog in het vaandel. Onze gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen. Ook zijn ze in bezit van een van een geldig EHBO-certificaat en controleert een GGD-inspecteur geregeld hun gastouderopvang in Wierden. Bovendien moeten de gastouders van ons gastouderbureau nabij Wierden een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) hebben. Een VOG toont aan dat hun gedrag geen belemmering vormt voor het werken met kinderen.

Gastouderopvang in Wierden nodig?

Ben je op zoek naar een gastouder in Wierden? Wij bieden professionele en flexibele gastouderopvang in Wierden en omgeving. Via ons aanmeldformulier kun je je eenvoudig inschrijven als vraagouder. Neem voor meer informatie over ons gastouderbureau nabij Wierden gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 06 – 133 475 13 of een e-mail te sturen naar info@gastouderbureaukoekoek.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk je aan te melden als gastouder in Wierden. Klik hieronder voor meer informatie of meld je direct aan als gastouder bij ons gastouderbureau nabij Wierden.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design