MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Rianne Metselaar

Gastouderlocatie

Mijn naam is Rianne Metselaar. Ik woon samen met mijn man Jeroen en hondje Boömer in de wijk Vlierlanden. Mijn doel is om voor de kinderen een huiselijke en veilige opvang te creëren. Een verlenging van hun eigen huis waar ze zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Door goed te kijken naar de behoeftes van het kind en hierbij in te ondersteunen op hun eigen tempo. Samen ervoor te gaan om mooie avonturen te beleven.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Na het eerste telefonische contact was er meteen een goed gevoel. De visie van GOB KoeKoeK sluit goed aan op mijn eigen visie. Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo. Samen zorgen we ervoor dat uw kind zich thuis voelt bij mij.


Activiteiten

Het mooiste is om met de kinderen op avontuur te gaan! Binnen en buiten zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Door mee te doen ( samen ) met wat de kinderen aan het doen zijn zorg je voor samenspel. Door kinderen verschillende materialen aan te bieden hebben de kinderen ook altijd wat nieuws te ontdekken. Door buiten op onderzoek te gaan naar nieuwe dingen en te onderzoeken wat wij zoal tegenkomen. Geplande activiteiten aan te bieden, maar ook zeker in te spelen op spontane gebeurtenissen. Ook vind ik het leuk om te werken vanuit verschillende thema’s. Denk hierbij aan de seizoenen, feestdagen etc.


Waarom gastouder?

Ik heb jaren als pedagogisch medewerker gewerkt bij verschillende kinderopvangen. Dit was ook leuk, maar merkte ook dat ik heel graag mijn eigen visie wilde uitvoeren. Kinderen helpen te ontwikkelen in een veilige en huiselijke omgeving. Het is fijn om kinderen te zien ontwikkelen, wanneer je ze de ruimte geeft op te groeien.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

Maandag 07.30 -18.00u

Dinsdag 07.30-18.00u

Woensdag 07.30-18.00u

Donderdag 07.30-17.30u

Vrijdag 07.30-18.30u

 

In overleg is het ook mogelijk om om 07.00u te starten.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design