MENU
Menu

Ik zoek een gastouder

Selecteer een provincie Filter op een gemeente

Ina Hofsink

Gastouderlocatie

Mijn naam is Ina Hofsink (1963). Ik ben getrouwd met Egbert en we hebben 4 kinderen, geboren tussen 1983 en 1992, en inmiddels hebben we 5 kleinkinderen. Toen de jongste bijna 4 was ben ik begonnen als gastouder. We wonen in een vrijstaande woning dichtbij het centrum van Ommen.


Waarom gastouderbureau KoeKoeK?

Ik ben aangesloten bij GOB KoeKoeK, omdat dit een kleinschalig bureau is en de lijntjes dus kort zijn. Bij vragen, zowel van de kant van de vraagouder als van de gastouder, is er een prettig contact met Anja. Ik ben dan ook erg tevreden over dit gastouderbureau.


Activiteiten

Kinderopvang bij Ina biedt een liefdevolle verzorging in een veilige, beschermde omgeving en een goede begeleiding bij de ontwikkeling van het kind. De kinderen kunnen zowel binnen als buiten naar hartenlust spelen met voldoende speelgoed afgestemd op de verschillende leeftijden. Er is veel ruimte voor creativiteit zoals tekenen, verven, kleien enz. Ook is er veel ruimte voor zingen en voorlezen.


Waarom gastouder?

Ik vind het geweldig om de ontwikkeling van een kind van baby af aan te volgen en te begeleiden. Mijn hart en passie liggen bij kinderen tot 4 jaar.


Dit zijn mijn werkdagen/tijden

We zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag met uitzondering van feestdagen, van 7.30 tot 17.30, afwijkende tijden in overleg.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design